NAGYERDEI ÉTTEREM

Köszöntjük a Nagyerdei Étterem megújult honlapján!

Egységünk immár a Campus Éttermek hálózat tagja, így szolgáltatásainkat is innen érheti el.

Heti napi menü ajánlatunk

Adja le rendelését az alábbi gombra kattintva, vagy térjen be hozzánk személyesen!

A Debreceni Egyetem főépülete mögött, gyönyörű környezetben elhelyezkedő étterem frissen felújított környezetben várja a vendégeit. A Campus Éttermek hálózat központi egysége a legmodernebb konyhai technológiával rendelkezik.

A napi üzemelésű menü és a’la carte étkeztetés során a vendégek kétféle levesből és négyféle másodikból (amelyből egy mindig vegetáriánus) állíthatják össze ebédjüket.

A konyha a speciális étrendű, vegetáriánus, diétázókra is gondol, minden nap különböző fitness ételekből is választhatnak a betérő vendégek.

Lehetőség van paleo főétel elfogyasztására.

A menüztetés mellett a hely alkalmas zárkörű rendezvények, esküvői vacsorák, bálok, céges rendezvények, protokoll fogadások, doktori védesek utáni fogadások, családi összejövetelek teljes körű lebonyolítására 80-180 főig.

Az emeleti szinten elhelyezkedő étterem közvetlen szomszédságában található a Botanikus kert, ahol hamisítatlan természetes romantikus környezetben van lehetőség házasságkötésre pár méterre az étteremről.

Nagyerdei Sütisarok

Az étterem két külön terme között található a Sütisarok, ami a Nagyerdei Cukrászüzem frissen készült sós és édes készítményeit vásárolhatják meg a vendégek, akár helyben, hangulatos környezetben, akár elvitelre.