Magyarország a csodák forrása

Agrár Étterem

Támogatott projekt címe: Vidéki kis- és közepes vendéglátóipari vállalkozások versenyképességének növelése keretében a „Agrár Étterem eszközfejlesztése”
A projekt azonosító száma: TFF-4.1.1-A-2024-001823

Kedvezményezett neve: Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft

Szerződött támogatás összege: 1 000 000 Ft

Támogatás mértéke: 100 %

A projekt tartalmának bemutatása:

Az Agrár Étterem a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program támogatásával új konyhai eszközökkel bővítette felszereltségét, amelyek hozzájárulnak a konyhai munkafolyamatok hatékonyságának növeléséhez és a vendégek magasabb színvonalú kiszolgálásához. A projekt keretében az étterem habverőket, habcsőkészletet és evőeszközöket szerzett be.

A különböző méretű és típusú habverők lehetővé teszik, hogy a konyhai csapat az ételek előkészítése során minden technológiai igénynek megfelelő eszközt használhasson, legyen szó különféle krémek, habok, tészták vagy szószok készítéséről. A professzionális habcső készlet segítségével a desszertek és ételek díszítése még kreatívabbá és esztétikusabbá válik, tovább növelve a tálalás vizuális élményét.

A több mint ezer darab új kés és villa beszerzése révén az étterem képes még nagyobb vendégforgalmat kiszolgálni, valamint biztosítani a terítékek folyamatosan magas minőségét és esztétikai egységét.

Ezekkel a fejlesztésekkel az Agrár Étterem célja, hogy továbbra is a Böszörményi úti Campus egyik legfontosabb közösségi étkezési helyszíne maradjon, ahol a hallgatók és oktatók számára nap mint nap színvonalas gasztronómiai élményt nyújtanak.

 

Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.